2017. május 3., szerda

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii Desuka? Sukutte Moratte Ii Desuka? - 01-02. rész


A szezon leghosszabb címét birtokló sorozat első két részével jelentkezünk a mai nap Cickány és Ayumi közreműködésének köszönhetően. Amiről egyébként is kisebb csoda, hogy egyáltalán engedi a legtöbb rendszer, hogy ezt kiírjam úgy, ahogy van.

500 év telt el az emberiség kipusztulása óta, amit a félelmetes és rejtélyes "szörnyek" okoztak. A fennmaradtak lebegő szigeteken tengetik az életüket, relatív biztonságban...

Jó szórakozást!

Eredeti szöveg: HorribleSubs | Felirat: Cickány | Lektor: x0Ayumi0x


TORRENT:

ONLINE:

6 megjegyzés:

 1. Ó, nem is tudtam, hogy viszitek. Legalábbis IT-n lemaradtam róla. Köszi szépen!

  VálaszTörlés
 2. Az első rész linkjei az Alice-ra mutatnak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, javítottam. Mágneslinket kicsit nehezebb javítani/ellenőrizni, mint azt elsőre hittem.

   Törlés
  2. Én köszönöm a segítséget, főleg hogy a nyaa nem működik!

   Törlés
 3. Köszi az újabb projektet, de a Dagashi Kashi és a Shimoneta mikor lesz befejezve? (Az a+ shimoról nem is tudni, mikor lesz befejezve)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dagashit akkor, ha kicsit fel tudom pörgetni a félkészeket. Ha valami új kerül ki, akkor az csak papíron új, valójában egy ideje már nálam van lefordítva, és zabálja a helyet. Még van egy pár ilyen, amit meg kéne nyesnem. Aztán fordítom, és onnantól lektor kérdése a dolog, hogy mikorra végez vele.

   A Shimonetáról beszéltünk Cickánnyal con alatt. Ő se tudja mikor lesz meg az utolsó két rész a forrásnak használt Hiryuu-tól. Viszont egyre jobban hajlok arra, hogy "bele kell majd lépni a fenekükbe", azaz 7-10. részig felzárkózni, és ott várni. De ennek is kritériuma a félkészek kisebb ledarálása.

   Törlés