2013. április 22., hétfő

Átmeneti megoldás

Eltelt kicsivel több, mint egy hét azóta, hogy a ServageOne szolgáltató kiosztott az egész Aninet szervernek egy csinos kis 48 órás letiltást, mert túlhajtotta a processzort. Gabu múlt hét hétfő óta vette komolyabban kezelésbe az ügyet (előtte hétvégén a teljes szerver elérhetetlen volt, most a főoldal, a két blog és a mySQL fut csak), viszont erősen szűkös időbeosztása miatt sajnos keveset képes napjában foglalkozni a dologgal, emellett abból az egyetlen információmorzsából kell rájönnie, hogy mi is volt az oka a túlhajtásnak. Ez nem egyszerű, mi meg annyit tehetünk, minthogy várunk.

A blognak eredetileg más jelleget szántunk (továbbá még kiforratlan a célja, ez később konkretizálódik), de kényszerből megnyitjuk, hogy valahol értesülhessetek jobban a fejleményekről, ne csak Facebookon és csatolt társain keresztül. Így most átmeneti megoldásként a mentőoldal szerepét kapja meg...

Szóval nem kell aggódni: se törülköző be, se a pacskert fel nem dobtuk. Majd jelentkezünk hamarosan valamivel is. Hozzászólni viszont névtelenül nem lehet, ez az egyetlen szabály.

3 megjegyzés:

  1. Szép mentés!
    Hát várunk türelmesen.

    VálaszTörlés
  2. Bocs hogy ide írok de vártam valami jelzést, hogy Nobu márnem csapat tag mer egy ideje nem látom meg aszerkesztőknél se szerepel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csapat tagja, de nem szerkesztője a blognak. A csapattag listát itt még nem alakítottam ki, mivel szinte sebbel-lobbal tákoltam össze a blogot, így vannak hiányosságai.

      Törlés