2013. október 5., szombat

Vicces credits lapok - 03.

Ha ma már con van (sőt az előző heti lap is con-témájú volt), akkor legyünk stílszerűek, legyen a mostani is az, egyenesen 2011-ből... és a Dantalian no Shoka manga 5. fejezetéből (angol fordítás azóta sincs tovább, hogy folytatni tudjuk...).



Kattints a képre a teljes mérethez!
Háttérinfó:
Valahogy így képzeltük 2011 nyarán-őszén azt a kicsit "conpolgárpukkasztó" ötletet, hogy beöltözök (Ricz) goth lolinak. Ehhez nem kevés támogatás kellett, mivel az elkészítésével így is félévet legalább csúsztunk. Ami jó volt a csúszásban, hogy nem ősszel kellett megtenni: a 2011-es őszi Mondoconon enyhén szólva is befagyott a pi**ám hosszúnadrágban is. Így átmozdult a 2012-es tavaszi conra, ahova már "ha törik, ha szakad, de megcsináljuk" alapon összehoztuk a baráti körrel. A részletekkel ha lehet, nem untatnálak jobban titeket...

5 megjegyzés:

  1. Történetesen nincs egy kép arról a bizonyos goth loliról? XD Valahogy kíváncsi lettem XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na azt én is megnézném :)

      Törlés
    2. Történetesen van kép róla, de a blog látogatóinak retinavédelmi okokból nem linkeljük. AA-n a 2012. tavaszi Mondocon képtárába fel van töltve (Vegyes // Anime con // ...).

      Törlés
    3. Megtaláltam, pórázzal vagy mivel a nyakadban, nem? :D

      Törlés
    4. Az, egy vadászkutya-pórázzal. De az első nap még rendesen, civilbe voltam öltözve, csak a második nap lolultam be. Csak a pórázt kell megint keresni vagy a kabátot és megleszek.

      Törlés