2014. január 14., kedd

Vicces credits lapok - 16.

Most szombaton tanulás okán elmaradt a credits-sorozat újabb darabja, viszont most ennek okán dupláztunk...#01 - Jubaku (képsor: Melty Blood X)

Jobb klikk és új lapon nyisd meg!

Háttérinfó:
Kagról tudni kell, hogy nem szeret bizonyos tematikákat (olyannyira, hogy annak küldőjét ha máglyán elégeti, az még jól járt). A Jubaku manga is ilyen volt, így természetesen nem lektorálta le és nem nézte át kiadás előtt sem, így ezeket Umára hagyta. Ha már Uma (szinte) mindent kibír...
(És Ricz tényleg volt szerkesztőként (Kazuma-kun néven) a Junjou Hanánál és a Chi's Sweet Home első fejezetei mellett yaoit is szerkesztett náluk.)

#02 - Licca-chan no Nichiyoubi (anime; kép: Ore no Imouto S2 + egy kis photoshop)

Jobb klikk és új lapon nyisd meg!
Háttérinfó:
Egyik karácsonykor kiadott animénkhez is készítettünk egy slussz képet, ahogy korábban az Prism Illya TV-sorozatának 5. részénél volt egy képsor. Az egész háttere a már ismert "sörrel fizetem a különkérést"-féle üzlet, ami a háttérben szokott zajlani Ricz és Uma közt. Uma ellenben (és itt érte el a "szinte mindent kibír" határokat) visszamondta ezt a művet, nem akarta semmiképp se lelektorálni. Így kapta Amarillis végül. A képet Ricz rakta össze és a torrent leírásában is megjelent nyaa-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése