2016. május 6., péntek

12-sai. ~Chicchana Mune no Tokimeki~ - 01-03. rész


Ideje kicsit más műfajú vizekre is evezni, avagy megnyílik a kapu a szezon aktuális shoujo címe előtt. A történetünk az egyik általános iskola 6-2 osztályába kísér el minket, ahol a lányok és a fiúk nem igazán értik meg egymást, mert hát... ilyen a pubertás.

Eredeti szöveg: Doremi | Felirat: Ricz | Lektor: Mira91

[ FELIRAT ] 

[TORRENT (720p)] (01. rész) | [TORRENT (720p)] (02. rész)
[ TORRENT (720p) ] (03. rész) 

[ ONLINE ] (01. rész) | [ ONLINE ] (02. rész)
[ ONLINE ] (03. rész)

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást! Az OVA-ból csak az elsőt csináltátok meg? Nem tudtok véletlen angol feliratot esetleg videót hozzájuk? Sikerült leszednem innen (http://www.eienrakuen-revolution.net/articles/4-projets/58-12-sai/) 7 db-ot, de francia fordításnál még a japán hangsávot is jobban értem :(.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel mi is így vagyunk, mármint, hogy a bányászbéka feneke alatt van a francia tudásunk. ^^" Talán ki tudunk belőle hozni valamit japán nyomán, de nem ígérek semmit. A franciák legalább tiszta (de legalábbis tisztítható) videót is adtak mellé, ami megkönnyíti a dolgunkat. Viszont ők is még csinálják. Csak a kínaiak vannak ettől előrébb, szerintem kár is kifejteni miért.

      Egyelőre félreteszem a linked, töltögetem le a részeket, amiket kiadnak. Egyelőre úgy se lesz lehetőségem megoldani a magyar feliratát (határidős munka + többi projekt).

      Törlés