2016. május 3., kedd

"...és tartsd szárazon a puskaport!"


Gondolom sokan észrevettétek, hogy tegnap délelőtt 9-10 óta nem elérhető az oldal. Ez nem csak minket, hanem a Soul Society Teamet és a Vampire Famigliát is érinti. Kivételesen nem karbantartásról van szó, mint azt tegnap elsőre hittük. A helyzet csöppet komolyabb: a szolgáltató gyakorlatilag lelőtte az Aninetet, mivel az egyik elhanyagolt oldal ismét vírusos lett. A dolog pikantériája, hogy ebben a hónapban jár le az Aninet bérlése is, így valamilyen szinten egyébként is változás várható.

Most konkrétan megy a próbálkozás, hogy az adatbázisunkat és a fájljainkat megszerezzük. Egyelőre nem tudni milyen dátumozású biztonsági mentés áll előbbiből a rendelkezésünkre (ami nekem van lementve, az február végi, vagyis 2 hónapos). A fájlok, művek viszont rendszeresen frissek, így azokkal van a legkevesebb probléma.

Addig is, amíg nem születik megoldás, a "B" terv lép életbe: a tavaly-tavalyelőtt főleg webfejlesztési hírekre használt blogunk fogja friss kiadásokat megjelentetni. Részletek, fejlemények később egy hasonló hírben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése