2016. augusztus 16., kedd

91 days - 01-02. rész


Ayumi átigazolt hozzánk az Otaku Critics csapatából (aki követi a csapatot, biztos láthatta tőle már a kiírást), és kapásból a lecsóba vágott. Ehhez társult Alibimunka lektorálás terén a Soul Society Teamtől, így velük közösen fogjuk vinni a soron következő művet.

A helyszín Amerika, az időpont a két világháború közt, a szesztilalom ideje. Kiterjedt a hivatali korrupció, rendőrjárörek kennek meg a különféle csempészettel és lepárlással foglalkozó bűnbandák. A maffia aranykora ez. Ám minden aranyhoz vér is tapad, sok vér... Üdv a gengszterek korában és világában!

Jó szórakozást!

Eredeti szöveg: Mafia | Fordítás: x0Ayumi0x
Formázás: Ricz | Lektor: Alibimunka


TORRENT:

#01 [ 720p ] | #02 [ 720p ]

ONLINE:

3 megjegyzés:

  1. Szia! Még mindig tervbe van véve a No Game No Life című anime magyar feliratának hibajavítása és BD verzióhoz igazítása? A közös projektre gondolok a Black Ryuu Team-el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali!

      Gyakorlatilag április vége óta kész van. Azért nem tehetjük még ki, mert "Midorit zavarja, hogy az Ohys BD-ben ott a szponzorblokk". (Engem meg az, hogy hónapok óta semmi se történik ez ügyben, és még annyit se mond, hogy akkor tegyük ki ezzel, és azzal a videóalappal, ami már neki is tetszik, majd később kikerül, de addig se várjatok arra, hogy egyszer elkészül, az magasról le van szarva... Tipikus.)

      Törlés
    2. Köszönöm a választ!

      Törlés