2017. február 27., hétfő

Fate/Kaleid Liner Prism Illya 3rei!!


Egy csapásra egyszerre hat rész, azaz a sorozat maradéka. Illya megszökött? Vagy elrabolták? És mit kell megvívnia Miyu szabadságáért? Kik az Ainsworth család? Mi történt ezzel az alternatív világgal? Oly sok kérdés, és válasz azért lesz... (Pszt, tapsot és csokit Maou-nak!)

Jó szórakozást!

U.i.: Demi-chan bizonytalan ideig kényszerszünetel, mivel a fordító gépe a mai nap megadta magát. Folytatjuk, amint új masina duruzsol a keze alatt.

Eredeti szöveg: HorribleSubs | Felirat: Ricz | Lektor: Maou

11 megjegyzés:

  1. Illya! Illya! Köszi az évadot! Érdekes, ez már 12 részt kapott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alapanyag miatt. Teljesen új világot, új szereplőket kellett bemutatni, felvezetni, így inkább az első komoly összecsapást is belevették az amúgy kissé ingerszegény évadba. Viszont olyan cliffhangert kapunk, hogy menten veszek egy jegyet Japánba a mozifilm premierjére... :'D

      Törlés
    2. Cliffhanger? Fakk, akkor hamar kipörgetem. :D

      Törlés
  2. Köszi a fordítást! BD mikor várható (nem tudom, hogy került e már ki^^")?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 4 lemezt találtam kiadva, 6 lesz, vagyis még 2 hónap biztos. Sorozatokat mindig egyben BD-sítünk, szóval még kábé ennyi.

      Törlés
    2. Először is köszi a fordítást! Valamint a ReinForce már 5 lemezt adott ki, 2 hét múlva meg jön az utolsó 6-os pakk. Részemről már megvárom a BD-s verziót és az elejétől újranézem ezt az évadot. Amúgy sincs hova sietni, bár nyáron lesz a movie, mint folytatás, de arra amúgy is + fél évet kell várni, amíg megjelenik BD-n. Már hozzászoktam, hogy 2013-tól minden nyáron volt Illya. Idén nyárra legalább vmi másik fate-es cuccot bedobhattak volna.

      Törlés
    3. Kicsit átrendezték a Fate-naptárat. Tavaszra ígérték az Fate/Extra sorozatot, kivették. Nyárra az Apocryphát, de nincs benne a szezonban. Az Illya mozi se. Csak a Heaven's Feel mozitrilógia első részéhez van dátum (09.30.).

      Am. megtaláltam a ReinForce kiadást. Nájsz. Kéne még egy adag hely. Még jó, hogy márciusban gépet akarok fejleszteni, csak kérdés, mennyiben valósul meg. (Pápá Athlon64-es Vaslady... Lassan búcsúzol a 939-es Socketeddel...)

      Törlés
  3. Brave Witches nél gondolkoztok hogy megvárjátok a BD-t? Neten lévő tv és BD öszehasonlito képeken ég és föld van. (Na meg van mellbimbó is :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs különösebb értelme BD-re várni, az Eila kiadása közel képkocka-pontos lesz hozzá. A boszorkák azért vannak parkolópályán, hogy kicsit szedáljak a félkészekből. Mivel most munka van a melóban, és csinálni kell (van rá két hetem, és bőven van anyag), így a minimális energiabefektetést igénylők kapnak lehetőséget. A 13-i héten itthon leszek (kivétel hétfőn), addigra fel kell húznom magam Akibával (kicsit elhanyagolódott a munka miatt), letudni a Dagashit (3 rész) és a Rance 01-et. Talán bele tudok szuszakolni egy boszi részt is, de nem merek semmit se mondani.

      Törlés