2017. április 28., péntek

Az a bizonyos bejelentés


A hét elején Facebookon megszellőztettünk egy bejelentést, két témával kapcsolatban. Az egyik, a kisebbik igen hamar elvesztette relevánsságát, míg a másikról próbáltam videós illetve hangfelvételt csinálni, majd csakhamar rájöttem, hogy a francnak szórakozom a technikával, mikor le is lehet gépelni...


Ha emlékeztek, úgy egy éve már, hogy nincs oldalunk, és kiköltöztünk a blogunkra, ami amolyan B-tervként üzemel egyebek között. Azonban ez nem sokáig lesz már tovább állapot, ugyanis... Ha most felnéztek a volt címünkre, az rrfs.aninet.eu-ra, akkor láthattok egy aprócska tájékoztatót tömören az eseményekről. Ezeket a karácsonyi kérdezz-felelek videónkban említettem, kifejtettem, viszont azóta fejlemény is történt a dologban: Gabu elkezdte a korábbi oldaltulajdonosok számára kiosztani az oldalak adatait. És itt jön a nagy horderejű hír az egészben: a mienk is megvan, nálunk hever, emellett az Aurora Sub anyagait is átvettük. Ők ugyanis olyanok most, mint Schrödinger macskája: nem tudni mi van velük, élnek avagy halnak-e esetlegesen.

A nagy hír mellett most már foglalkozom is a jövővel, amit a már említett korábbi videónkban leintettem annyiban, hogy nem tudjuk, passz. Mi várható tehát a csapat életében? Azon túl, hogy visszakerül az oldal legkésőbb egy hónapon belül, természetesen. Az egyik változás az lesz, hogy most már magunk bérelünk tárhelyet a korábbi szolgáltatónál, a ServageOne-nál, havi közel 3-4000 forintért, euró árfolyamtól függően. Továbbá saját domaincímet fogunk venni. Mindezt a csapat fogja finanszírozni. Már van külön Paypal számla is létrehozva némi pénzmaggal, amire majd mindig teszünk valamennyit, és előttetek se lesz titkos ennek az elérhetősége, ha esetleg valaki támogatni szeretné a fennmaradásunkat egy jelképes összeggel.

Amikor ezt berendelem, felkerül az oldal, az adatbázis, és láthatóan minden flottul meg, nem azonnal lesz egyből a megnyitó. Ugyanis, amint él és működik egy másik fontos el kell kezdenem: az elmúlt év anyagainak feltöltése. Feliratok, új képek, projektek, letöltések, munkatársi anyagok, adatok. És akkor még csak ezekről beszéltünk. Minden más, mint az oldalmódosítások, szubkulturális szótárfejlesztés, a különféle változtatásaink majd szépen, fokozatosan kerülnek bevezetésre, kialakításra.

10 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök ennek a hírnek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez remek hír, a fejlécképnek az elérhetőségét megtudnád adni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak 2x felejtettem el menet közben, hogy a Chrome alatt nem akar rendesen működni a Blogger. ^^"

      Fejléckép:
      http://danbooru.donmai.us/posts/2705538

      Törlés
    2. Köszönöm. Sejtettem, hogy a Fate univerzumból való.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés