2017. április 1., szombat

Árnyékból a fénybe

Tisztelt Látogatóink, Honfitársaink!

A nevem M, és a mai naptól én vezetem a Ricz/Ronin Factories fedőnéven tevékenykedő magán-titkosszolgálatot, és bérgyilkos-szervezetet. Mint azt láthattátok, polgári fedőtevékenységünk az elmúlt pár napban döcögősre váltott. Történt ugyanis, hogy tagjaink bevetései megszaporodtak.

Szervezetünk fő feladata, hogy Stein kapuját sose nyithassák meg. Értesüléseink szerint a japánok az utóbbi időben ezen dolgoznak. Ügynökeink világszerte küldetésüket végzik ennek érdekében. Azonban, a két művelet nem megy egyszerre, vagy az egyiket csináljuk, vagy a másikat. Munkatársaink elkötelezettek, határozottak, csak abban az esetben adják fel kijelölt feladatukat, ha lelepleződnek. Ha így történik, visszatérnek polgári fedőtevékenységükhöz.

K ügynök feladata a japán projekt financiális mérlegének machinálása.
C ügynök ugyanakkor a Földön rejtőzködő idegen, neuroi fajtól érkező tőzsdei kifizetéseket szabotálja rendszeresen.
L ügynök feladata a projektet végző MITHRILL csoportosulás telepének biztonságát szabotálni a biztonsági vezető, Sagara kiiktatásával.
"XD" fedőnevű ügynökünk az ún. "best grill" helyének meghatározásában nyomoz, aki katalizátorként szolgálhat Stein kapujának megnyitásában.
BK-202 elveszett elődjét keresi, hogy egy utolsó bevetésre hívva kiszabadíthassák Yint a szervezet fogságából. Kiszabadításával a projekt technikai oldalról hátráltathatóvá válna.
Végül, a 007-es kódjelű ügynökünk feladata volt beépülni abba a japán óriásrobot gyártósorra, és adatokkal szolgálni a többi ügynök számára, amelynek tevékenysége alatt zajlik mindez. Valamint renegát és ellenségünkkel összejátszó ügynökünk, d'Autriche felkutatása és semlegesítése, aki animefordításokkal kívánja a Földet érintő túlnépesedést megakadályozni, amit chemtrailként szórna a lakosságra. Stein kapujával ontani tudná ezeket.

Uraim és hölgyeim, a világ és ügynökeink sorsa már csak magukon múlik. Mely oldalon állnak? Segítenek lebuktatni, hogy mely tagunk mely ügynök, vagy az információ- és tudás manipulálásával igyekeznek megzavarni?

Az alábbi tagok vannak bevetésen: Amarillis, Ayumi, Cickány, Dottris, Durii, Maou, Möraja, Ricz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése