2013. december 31., kedd

Évbúcsúztatóul

A múlt héten nem kaptatok vicces credits lapot, helyette az oldalon a mangás hírbe ágyazva adtuk közre (ahogy Kag nevezte) a nextgen PR-módszer segítségével. És hogy ne pangjon üresen a blog így az év utolsó napján, három röpke kérdést tettünk fel a csapatunkban, amire a legtöbben válaszoltunk.

1) Milyennek találtad a csapat idei évét?
2) Milyen évet vársz 2014-től a csapat számára?
3) Van-e valamilyen fogadalmad vagy terved 2014-re?


AMARILLIS

1. Az idei évünket leginkább a vidámparkra tudnám hasonlítani. Voltunk hullámvasúton, egyszer fenn-egyszer lenn. Dodzsemeztünk is, ami vicces is volt, meg koccantunk is nagyokat. Azt hiszem, hogy még a kisértetházat is megjártuk. Most úgy érzem andalgunk felfelé az óriáskeréken, ahol gyönyörűszép kilátás vár minket. Szóval tudjátok a vidámpark már csak ilyen, tele szórakoztató és ijesztő dolgokkal... De az ember mégis jól érzi magát. 

2. Mint személyis nem várhatok mást mint a csapattagok boldogságát, nyugalmát és a tagok közti kapocs erősödését, hogy nagyobb egységben hatékonyabban tudjunk együtt dolgozni. Mit várhatnék még? Hogy továbbra is sok örömet szerezzünk másoknak a munkánkkal. De mielőtt túl szentimentálisra venném a figurát, kívánom, hogy (ördögi) céljainkat meg tudjuk valósítani... ööö... vagyis a... világbékét. 

3. Van, de nem árulhatom el. Viszont Ricz mindenképpen meg akarja velem fogadtatni, hogy idén tényleg teljes melbedobással reklámozzam a csapatot. Szerintetek? 

KAGAMIN

1. Viharosnak.
2. Live long and prosper. (="Hosszú életet és bőséget." /R/)
3. Megírni a szakdogám, sikeres záróvizsgát tenni.

KAGO AKIRA

1. Minden szempontból úgy érzem, hogy a csapat jól teljesített. Mivel én még csak nem rég lettem tag. Így nem tudok mihez viszonyítani nagyon, viszont azt éreztem, hogy nagyon egyben van a csapat és mint egy jól olajozott gépezet, tette a dolgát. 

2. Szeretném, ha az elkövetkezendő évben is tudnánk tartani a szintet, vagy esetleg egy picit jobban teljesítenénk. Jó. Inkább sokkal jobban, ha lehetne. Na jó nem várom el, hogy mindenki kidolgozza a lelkét is. Inkább csak azt szeretném ha mindenki szépen a saját tempójában haladna mint eddig.

3 Igen van. Bevállalok idén több hentai mangát, ha már bennem is megvan az a bizonyos Ricz-faktor. Ezen felül pedig nem igazán tettem fogadalmat mert úgy érzem, hogy ahhoz hogy az ember megváltozzon vagy megváltoztasson valamit, ahhoz nem kell semmilyen új év vagy egyéb esemény. Végezetül pedig szeretnék boldog újévet kívánni minden kedves csapattagunknak és olvasónknak egyaránt.

RICZ

1. Személy szerint azt látom, hogy amekkora fennforgás volt néha a házunk táján, kívül és belül egyaránt, kifejezetten prímán teljesítettünk. Kipróbáltunk új dolgokat, amelyek felemás módon sültek el, s ami tényleg szórakoztatja a látogatót, azt igyekszünk meg is tartani. Ehhez persze visszajelzések is kellenek, mert a statisztika nagyon durván képes hazudni. Csak megmutatja mi volt sikeres, de azt nem, hogy miért. Persze, igyekszünk arra is figyelni, hogy ez ne szívja el az erőnket. Úgyis a magánélet gyakran megteszi...

2. Azért az ideitől messze nyugodtabbat. Ahogy nem szeretek zavarosban halászni, úgy nem szeretek viharban dolgozni sem, függetlenül attól, hogy mi okozza a vihart. Hogy mennyire leszünk hatékonyak, azt meg majd meglátjuk, de a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kitenni magunkért.

3. Nem szeretek fogadkozni, inkább megteszem, ami tőlem telik. A többi meg majd úgyis elválik. Eddig is igyekezetem, eztán is fogok - ez örök. Meg az, hogy trollito ergo sum - trollkodom, tehát vagyok.

UMAITACHI

1. Termelékenynek és forgalmasnak. Ami nem volt mentes kisebb-nagyobb vitaviharoktól sem.
2. Nyugisabbat. Gördülékenyebbet.
3. Istenkirálytroll leszek. Úgy legyen.

WHITMAN

1. A csapat idei évét én produktívnak ítélem, legalább is a csapat többi tagja mindent beleadva dolgozott a rajongók kedvéért, és persze a saját örömükért.

2. Csakis a legjobbat várhatom.

3. Nem ígérhetek mást, csak vért és könnyeket. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése